Skab de dejligste rammer med et bryllupstelt fra Dantelt

Hos Dantelt finder I bryllupstelte i størrelser, der passer til lige dine behov. Bryllupsdagen er en stor dag, som kræver planlægning. Vi står derfor klar til at hjælpe med alt, hvad der har med bryllupsteltet at gøre! På den måde kan I fokusere på alle de andre ting og overlade det med teltudlejningen til os. I får ligeledes det bryllupstelt, som I har brug for til brylluppet, samtidig med at I kan have fokus på de resterende praktiske ting. Vores mange års erfaring giver os muligheden for at kunne rådgive jer gennem hele processen, så I får de helt perfekte rammer sat op om den længe ventede bryllupsdag.

Lad bryllupsteltet danne rammer om den store dag

Når den store dag kommer og alle gæsterne er klar til at fejre den kærlighed, som lyser ud af brudeparret på bryllupsdagen, så er det vigtigt at lade rammerne opfylde de krav, som er nødvendige for, at festen bliver en succes. Hos Dantelt finder I mange forskellige løsninger, hvilket betyder, at I kan bygge de rammer, som passer perfekt til den fest, som I ønsker at holde. Der er mange muligheder for eksempelvis at have et telt med gulv, forskellige typer lys, samt mulighed for en lang række tilvalg som leje af service, maskiner osv. Vi er altid klar til at vejlede dig, så vi sammen skaber det perfekte telt til brylluppet.

Teltudlejning til bryllup
Udlejning af festtelte

Hvorfor holde bryllup i et telt?

Der er mange fordele, når I vælger et bryllupstelt til den store dag. Når I vælger et bryllupstelt, har I en helt anden fleksibilitet i forhold til, hvor teltet skal placeres, og hvordan det skal se ud. Finder man et klassisk selskabslokale eller andet i den stil, så er der meget få parametre, som der kan justeres på. Oven i det er selskabslokaler også i et helt andet prisleje, hvis der skal være plads til en hvis mængde mennesker. Festtelte kan bygges, så det passer perfekt til jeres bryllupsfest, hvor alle jeres ønsker om det perfekte lokale kan opfyldes. Vi står derfor altid til rådighed med al den hjælp, som I har brug for.

Bryllupsteltet, lokalet der giver det bedste både fra ude og inde

Du kender det helt sikkert - det arrangement, som du stadig husker tilbage på som et specielt et af slagsen. De fleste aftener i det sene forår, om sommeren eller tidlige efterår, er perfekte til at holde udendørs-fester. Dog kommer der altid den tid på aftenen, hvor kulden trænger sig på. I stedet for at forlade festen eller rykke indenfor, lukker man bare bryllupsteltet af, så varmen holdes inde i teltet og så festen kan fortsætte. På den måde skaber du en magisk bryllupsfest, hvor man hverken bliver lukket inde i et lokale hele dagen og aftenen eller skal være bange for at regn og blæst ødelægger den gode stemning. Teltet tager altså det bedste fra to verdener og danner de perfekte rammer om jeres smukke bryllup!

Den bedste udlejning af bryllupstelt

Det er meget enkelt hos Dantelt. Vi finder altid, sammen med jer, den løsning, som passer perfekt til jeres bryllup. Vi kommer ud og sætter teltet op der, hvor I ønsker, at det skal stå og på det tidspunkt, som I ønsker det skal være der. Vil I for eksempel have teltet op et par dage før festen, så klarer vi det. Skal det derimod først sættes op dagen før, så er det naturligvis også en mulighed. Vi kommer selvfølgelig også dagen efter jeres dejlige bryllupsfest og tager bryllupsteltet ned igen. Det betyder, at I ikke skal tænke over alt det praktiske, hvad angår det lokale, som skal danne rammerne for jeres bryllupsfest. Dantelt klarer nemlig det hele, så I kan tænke på alle de andre dejlige aspekter af jeres fest og bryllupsplanlægning. Find jeres partytelt nu og lad bryllupsplanlægningen tage fart!

Udlejning af telte der er specielt udvalgt til din fest
Teltudlejning til bryllupsteltet med inventar

I tvivl om teltstørrelse, tilvalg eller noget helt tredje?

Når I vælger Dantelt, så vælger I en partner, som ønsker at skabe de bedste rammer om jeres bryllupsdag. Vi vil derfor gøre alt for, at I får det præcist, som I håbede på. Hvis der er nogle specielle ønsker, så er vi altid nysgerrige på at høre om dem, så vi sammen kan finde en løsning på at bringe det til virkelighed. Brug for eksempel vores guide til bordplanlægning, så vi kan finde et telt, som passer til jeres bordplan. Har I nogle basale overvejelser som teltstørrelse eller nogle specielle tilvalg, så tag os med på råd. Vi har leveret bryllupstelte i mange år, så vi har erfaringen til at vejlede jer helt fra processens begyndelse og hele vejen frem til at festen er forbi og der, hvor jeres bryllupstelt skal pilles ned igen.

Dantelt - din specialist i teltudlejning til bryllup

Når bryllupsteltet skal lejes, så er Dantelt din ideelle partner. Vi har fokus på dine ønsker og behov. Vi har fokus på høj kvalitet og funktionalitet. Og vi har ikke mindst fokus på at yde vores ypperste for at skabe den bedste bryllupsfest for jer selv og jeres gæster. Derfor glæder vi os til at hjælpe med at skabe de perfekte rammer om jeres bryllup. Kontakt os endelig og snak med os om hvilken løsning, der passer bedst til jer!

Kontakt os for leje af telt til dit bryllup

Fang os på: 43 44 78 78.

eller