Lej dit partytelt hos Dantelt

Hos Dantelt finder du partytelte og festtelte til alle anledninger. Det er med en professionel tilgang, at vi gør vores ypperste for at finde den løsning, som passer bedst til dig der ønsker at leje et partytelt. Vi har igennem 25 år leveret partytelte, som har dannet rammen for mange dejlige fester og vi glæder os til at hjælpe dig. Hvis du ønsker at få nogle gode råd eller hjælp til, hvilket type partytelt du skal vælge, så står vi altid til rådighed. Vi har telte i alle størrelser, så uanset om du søger at leje et partytelt til det intime studentergilde eller den helt store sommerfest, så har vi det telt du søger. Vores partytelte kan tilpasses til enhver type begivenhed og vi hjælper naturligvis med både opsætning og nedtagning, så du kan fokusere på det vigtige, nemlig festen og dine gæster.

RAMMETELT - 3 METER

kr.1,562.50 – kr.18,200.00

RAMMETELT - 8 METER

kr.3,375.00 – kr.27,525.00

RAMMETELT - 4 METER

kr.1,687.50 – kr.15,887.50

RAMMETELT - 9 METER

kr.2,250.00 – kr.30,075.00

RAMMETELT - 6 METER

kr.2,500.00 – kr.22,050.00

RAMMETELT - 12 METER

kr.3,750.00 – kr.41,537.50

Et partytelt danner de perfekte rammer for din fest

Når du vælger telte hos os, så vælger du også en løsning, hvor du kan bygge lige præcis det partytelt, som passer til dig. Med det mener vi, at du har et hav af ekstra lækre tilvalg og ikke mindst kan leje et partytelt i præcis den størrelse, som du ønsker. Vi giver dig rammerne og fundamentet for din fest, så du kan fokusere på det vigtigste. Alle telte kan komme i den størrelse, som du ønsker og fyldes med inventar og pynt alt efter det udtryk, du gerne vil have til din begivenhed.

Teltudlejning i København
Udlejning af festtelte

Udlejning af partytelte til professionelle arrangementer

Et partytelt er også en løsningen til dig, som skal bruge et lækkert, højkvalitetstelt til en vigtig begivenhed eller udendørs messe. Det kunne også være til en bod på festival eller hvis du skal holde et større arrangement for dine medarbejdere eller kunder. Derved en alsidig løsning, som igennem tiden har vagt glæde hos mange af vores kunder. Det er løsningen, som giver dig mulighed for at indrette dit telt præcist, som du ønsker. Ved leje af partytelt hos Dantelt, bestemmer du også selv, hvor det skal placeres, så du ikke er begrænset af at skulle finde et lokale i dit nærområde. Hvis du har nogle bestemte ønsker, så er vi altid åbne for at finde en løsning, som fungerer for dig.

Partytelte som er perfekte til alle fester

Om du skal fejre noget specielt, eller blot ønsker at holde en fest, så garanterer vores telte altid for at danne de perfekte og festlige rammer. Vores partytelte har været vidne til en lang række forskellige fester, så derfor er vi sikre på, at de vil være perfekte til dit næste festlige arrangement. Få det bedste fra det at holde udendørs fester blandet med det bedste fra de indendørs fester og bestil dit partytelt nu.

Når du skal holde både store og små arrangementer

Uanset størrelsen på dit arrangement, så har vi et telt der passer. Til små arrangementer, hvor du har brug for et intimt lokale eller blot en overdækning, så har vi mindre partytelte, som kan sammensættes lige, som du ønsker det. Er du igang med at planlægge et større arrangement, så har vi ligeledes alt, hvad du har brug for. Hvis du ønsker et godt råd eller vejledning til hvor stort teltet skal være, til netop din fest, så er vi altid klar til at tage en snak.

 

Udlejning af telte der er specielt udvalgt til din fest
Teltudlejning i København

Saml festen med et partytelt

På de dejlige sene aftner, hvad end det er forår, sommer eller efterår har festerne det med at trække udenfor. Den specielle stemning ved den smukke nattehimmel og det milde vejr trækker ofte gæsterne udenfor, hvilket resulterer i en opdeling af festen. Undgå dette ved at bringe det bedste fra udendørsfesterne og indendørsfesterne sammen og lej et partytelt, der passer til din fest. På den måde samler du festen til en havefest og kan nyde godt af det dejlige ved at være udenfor og samtidig undgå bekymringer om, at et vejrskifte ødelægger festen.

Lej et partytelt med dine ønsker i betragtning

Det er vigtigt at vælge et telt, som kan rumme de ønsker, som du har til festen.

Hvis du ønsker at lave plads til et dansegulv, så skal det regnes med i størrelsen, som du har brug for, samt i overvejelsen om du skal have gulv til dit partytelt. Hvis du ønsker at gøre plads til en bar eller måske en DJ med lyd og lys, så skal det også tages med i overvejelserne. Heldigvis er du havnet hos Dantelt, som har leveret telte til en lang række forskellige fester med forskellige behov. Derfor ved vi, hvilken størrelse telt du skal bruge for at have plads til alle dine ønsker i dit partytelt. Husk, at du også kan leje borde og stole samt finder udlejning af service hos Dantelt - på den måde samler du det hele et sted og undgår besvær med flere leverandører!

Partytelte i mange størrelser

Vores partytelte kan bygges i næsten alle størrelser. De kan komme med 3-, 6-, 9-, 12-, 15-, og 30-meters bredde og lige præcis den længde som passer dig og din fest.

Partytelt 3x6

Et partytelt på 3x6 meter er perfekt til et mindre arrangement med omkring 10 gæster. Der vil være plads til at alle kan sidde under tag, men hvis der skal være plads til bar, dansegulv, lyd og lys eller lignende, så bør du vælge et partytelt med lidt mere plads. Det kan også bruges til overdækning af drinksområde eller en lille scene, hvis du holder en stor havefest. 

Partytelt 4x6

Et partytelt på 4x6 meter er perfekt til omkring 12-14 gæster. Der vil være fin plads til at have borde og stole i partyteltet, så alle kan sidde ned, men skal der være plads til mere end det, anbefales det at vælge et større telt. Med et mindre antal gæster bør det være rigeligt til at rumme både gæster og et bord til mad/drikke eller til lyd og lys. 

Partytelt 6x8

Ønsker du et partytelt, som kan rumme omkring 30 mennesker, så er dette en okay størrelse at vælge. Ligesom med de andre løsninger bør du lægge lidt oveni for at have plads til diverse ekstra ting, som for eksempel borde til drinks og mad eller, hvis du ønsker lidt plads til at kunne danse på. Hvis du er i tvivl om hvor meget, som du skal lægge til, så ring til os og snak med os om hvilket partytelt, som du skal vælge. 

Partytelt 6x12

Med et partytelt på 6x12 meter har du 72m², som du kan lade dine gæster boltre sig på. Et partytelt i den størrelse vil typisk være passende på mellem 40-50 gæster. Alt efter hvilke ting, som du også skal have plads til, skal der naturligvis lægges en smule til. Vi står altid klar med et godt råd, hvis du er i tvivl om størrelsen.

Partytelt i 3, 6, 9, 12, 15 eller 30 meter gange lige præcis den længde som du ønsker!  

Hos Dantelt har du mulighed for at vælge lige præcis den størrelse, som du skal bruge. Der kan være mange ønsker, som partyteltet skal opfylde, hvorfor der skal tænkes nøje over hvilken størrelse, som teltet skal være. Hos Dantelt overlader vi ikke bare denne beregning hos dig, men står gerne til rådighed, hvis du skulle være i tvivl.

Hvorfor er det vigtigt at vælge den rette størrelse?

At give tilstrækkelig plads til dine gæster sikrer ikke kun komfort, men også sikkerhed. Overfyldte områder kan føre til overophedning i sommermånederne og kan også begrænse bevægeligheden, hvilket kan begrænse dine gæsters mulighed for at nyde den fest, som du har stablet på benene. Desuden giver god plads mulighed for yderligere faciliteter som dansegulv, scene eller buffetområde, hvilket kan forbedre den samlede oplevelse for dine gæster.

Hos Dantelt forstår vi vigtigheden af at vælge det rette telt til din begivenhed. Med 25 års erfaring og ekspertise inden for teltudlejning kan vi rådgive dig om det bedste valg for din specifikke situation.

Størrelse på partytelt

Størrelsen på dit partytelt

Når man planlægger en udendørs begivenhed, er valget af størrelsen på dit telt afgørende for at sikre, at alle gæster føler sig komfortable og har tilstrækkelig plads. Men hvordan bestemmer man den ideelle teltstørrelse?

Kvadratmeter pr. gæst

En generel tommelfingerregel er at afsætte mindst 1,5 kvadratmeter pr. gæst. Dette giver ikke kun plads til selve gæsten, men også til stole, borde og fri bevægelighed. Skal du derfor holde en fest med 100 gæster, så har du som grundregel brug for et telt på minimum 150 kvadratemeter. Det er stadig vigtigt at være opmærksom på, hvor meget plads en eventuelt buffet, et dansegulv, en scene eller noget helt fjerde optager. 

Få den fulde løsning hos Dantelt

Hos Dantelt finder du ikke kun teltudlejning. Vi kan levere levere “næsten” alt til din fest, så du slipper for at blive forvirret af at navigere mellem en masse forskellige leverandører. Du kan forvente, at vi arbejder for at skabe lige præcis den fest, som du har i tankerne. Med det medfølger alle de ekstra ting, som du mangler til din fest. Om det er bestemte ønsker til møbler, service, dekorationer eller noget helt andet, så er vi klar til at hjælpe dig, både med udvælgelse, opsætning og nedtagning.

Vi hjælper dig ligeledes med at sætte teltet op og tage det ned igen bagefter. Hvis du har lejet et telt med gulv, så lægger vi også gulvet for dig. Vi har løsningen klar til dig, så du får dit drømmelokale til din fest.

Kontakt os nu

Er du i gang med at planlægge en fest og leder efter det helt rette partytelt - så kontakt os i dag på 43 44 78 78.

eller