Teltudlejning Holte

Dantelt er det åbenlyse valg, hvis du skal bruge teltudlejning i Holte. Vi har et stort udvalg af luksustelte og med teltudlejning i Holte fra Dantelt, er du sikret flotte telte, der kan leve helt op til dine forventninger.

Vi varetager alt arbejdet, der er i forbindelse med opsætning og nedtagning af teltet, og vi holder naturligvis alle indgåede aftaler.

Som følge heraf kan du koncentrere dig om alle de andre gøremål, der er i forbindelse med at planlægge en succesfuld fest.

Vi sørger for perfekte rammer til drømmefesten i Holte

Hvis din fest skal være lidt mere end bare en fest, i et festtelt i haven i Holte, er vi klar til at sparre med dig. Og du finder helt sikkert det rette festtelt i vores store sortiment.

Vi råder over festtelte i alle størrelser og i mange forskellige modeller.
Så uanset om du står og mangler et lille festtelt til overdækning af terrassen, eller du skal afholde et stort arrangement, er vi det åbenlyse valg.

Festudlejning i Holte
Udlejning af festtelte

Teltudlejning i Holte – når festen skal være vellykket

At skabe en fest, der går over i historiebøgerne, kræver noget mere end lækker mad og god dansemusik. Specielt rammerne om festen er af yderste vigtighed, hvis den skal være en ”one to remember”.

Vi hører tit fra vores kunder, at de er blevet komplimenteret for festteltet. Og at mange af vores kunder kommer til os via anbefaling, underbygger disse tilbagemeldinger. Så kontakt os hvis du har brug for teltudlejning i Holte, så hjælper vi dig med at planlægge en fest, der huskes.

Et festtelt er jo ikke BARE et festtelt

Se det i øjnene, et festtelt er meget mere end bare et festtelt. Vores eksklusive festtelte er skabt til at skabe flotte og festlige rammer om livets store arrangementer.
Når du skal leje et festtelt, er der mange ting at overveje.

Hvor nem tilgængelighed ønskes der?
Skal festteltet kunne opvarmes?
Hvilken form for belysning vil være flottest?
Skal teltet have panoramatag?

Kun din fantasi kan begrænse dig, når du vælger festtelt hos os, praktikken klarer vi.
Og vi præsenterer vores store udvalg af festtelte for dig, og hjælper dig med at finde det telt, der er helt perfekt.

Flotte partytelte i utallige størrelser og modeller

Når vi varetager teltudlejning i Holte, kan du være sikker på, at vi kan finde lige det partytelt, du er på udkig efter. Vi bygger vores telte i 3-, 6-, 9-, 12-, 15 eller 30-meters bredde. De kan skræddersyes til at blive præcis så lange, som du ønsker.

Så vi kan hjælpe dig, lige gyldigt om du skal holde havefest i baghaven i Holte, eller du skal være vært ved et brag af en fest. Vi har også utraditionelle varianter som ramme- og pagodetelte og pavilloner.

Søger du teltudlejning i Holte, har du på vores hjemmeside mulighed for at finde inspiration i vores galleri

Udlejning af flotte festtelte i utallige størrelser og modeller
Teltudlejning i Holte

Vip-telte til dit VIP-arrangement

Planlægger du at afholde et VIP-arrangement, har vi naturligvis teltet til dette. Vi har leveret telte til mange VIP-fester, og vi kan også være behjælpelige med indretning af eksklusive VIP-telte.

Og vores kompetente medarbejdere rådgiver dig gerne i forhold til opstilling af sceneområde, podie, spisepladser, dansegulv eller hvad du har brug for til arrangementet.

Teltudlejning i Holte - flotte festtelte af bedste kvalitet

Hos Dantelt udlejer vi udelukkende festtelte af høj kvalitet. Og vi går aldrig nogen sinde på kompromis, hverken når det handler om udseende eller kvalitet.

Samtidig yder vi høj kundeservice, og vores medarbejdere sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Glas, service, møbler og interiør

Al vores interiør, møbler, glas og service, dekoration, pynt m.m. er af højeste standard.

Vi går ikke på kompromis, derfor er alle vores varer i perfekt stand. Og inden vi leverer til dig, håndpolerer vi glas og service iført hvide handsker, så vi ikke sætter fedtfingre.

Alt til festen - Teltudlejning i Holte

Det vi ved, deler vi med dig

Gennem tiderne har vi planlagt utallige fester for borgere i Holte, og vores medarbejdere står klar til at hjælpe dig med rammerne om din.

Du behøver selvfølgelig ikke vide en masse om festtelte, vi deler vores viden med dig. Det er en selvfølge, at vi interesserer os for dine forventninger og drømme, kun på den måde kan vi leve op til dem.

Vi tilbyder teltudlejning i Holte
og i resten af Nordsjælland

Vi har udlejet festtelte til utallige fester i Holte. Men vi får også mange kunder som følge af anbefalinger og kører af samme årsag over hele Nordsjælland. Vores teltudlejning i Nordsjælland gør, at du kan få topkvalitets-telte lige der, hvor du bor.

Vi kører selvfølgelig også gerne ud til dig.

Kontakt os i dag

Inviterer du fest i Holte, byder vi ind. Og skal du bruge god rådgivning, og et lækkert festtelt, så ring til os i dag på 43 44 78 78.

Du kan tillige sende os en mail via vores kontaktformular.