Teltudlejning Sorø

Hvis du bor i Sorø og omegn og skal holde fest, i et festtelt i haven, er Dantelt det oplagte valg.

Vi tilbyder teltudlejning i Sorø og lover dig rammer, der overstiger dine forventninger. Og når vi leverer festtelt til dig, tager vi os af alt det praktiske.

Derfor behøver du ikke bekymre dig om den del af arrangementet.

Vi leverer telte af høj kvalitet

Skal du afholde en fest, der er lidt mere end blot en fest i et telt i haven, bidrager vi gerne.
Vi har stor viden og mange års erfaring med teltudlejning i Sorø og omegn, og vi har det perfekte festtelt til lejligheden.

I vores store sortiment har vi telte i alle størrelser. Så ligegyldigt om du skal bruge et lille telt til terrassen, eller du skal holde stor reception for 100 mennesker, eller flere, finder vi festteltet, der passer til dit behov.

Festudlejning i Sorø
Udlejning af festtelte

Et lækkert festtelt bidrager til en vellykket fest

Til en god fest hører et lækkert festtelt. Og gør du lidt ekstra ud af det, føler gæsterne sig velkomne og godt tilpas.

Vælger du et af vores high end telte, bidrager du til at skabe denne følelse. Sagt på en anden måde, skaber du et godt fundament til en fest, man ikke lige glemmer.

Når festteltet skal være mere end bare et festtelt

Du kan lige så godt erkende det, et festtelt er meget mere end bare et festtelt. Vores festtelte danner særlige rammer om de helt store øjeblikke i livet.
Vi stiller store krav både hvad angår kvalitet og design. Og vi hjælper dig med at træffe beslutninger, når du skal vælge.

Hvor mange udgange, skal teltet have?
Skal det kunne opvarmes?
Kunne det være lækkert med panoramatag, så man kan føle sig i et med naturen?

Kun fantasien sætter grænser, når det handler om valg af festtelte, og vi er meget fantasifulde.
Vi sørger naturligvis for at rådgive dig grundigt, så alle muligheder bliver gennemgået nøje.

Partytelte i alle størrelser

Hos Dantelt er vi ikke et øjeblik i tvivl om, at vi har det partytelt, du skal bruge. Vores telte bygges i 3-, 6-, 9-, 12-, 15 eller 30-meters bredde, længden vælger du.

Så uanset om du blot vil holde en lille havefest i Sorø, eller du skal arrangere et bryllup med hundrede gæster, har vi festteltet, du mangler.

Vi har mange spændende modeller lige fra ramme- og pagodetelte til eksklusive pavilloner. Du kan hente inspiration til festen på vores galleri

Udlejning af festtelte i alle størrelser
Teltudlejning i Sorø

Vip-telte når der skal være stil på drengen

Søger du teltudlejning i Sorø i forbindelse med et VIP-arrangement, har vi det perfekte telt til dig. Vi kan også hjælpe med indretning af dit VIP-telt.

Samtidig kan vi være behjælpelig med opstilling af bar- og sceneområde, sidde- og spisepladser, podie eller hvad du måtte have brug for.

Festtelte når kvaliteten er væsentlig

Vi udlejer high-end festtelte, og vi har stået for teltudlejning i Sorø i årevis. Når det handler om kvalitet eller udseende på vores telte, går vi ikke på kompromis.

Samtidig kan du forvente professionel rådgivning af vores imødekommende medarbejdere. De sidder klar ved telefonerne og kan svare på alle dine spørgsmål.

Glas, service og tilbehør

Skal der festes, skal det gøres med stil. Derfor er alt vores interiør, herunder leje af borde og stole, møbler, glas og service, dekoration m.m. naturligvis af bedste standard.

Vi sætter vores barre højt, og alle vores effekter fremstår i perfekt stand. Glas og service håndpoleres, så det kan tage sig perfekt ud på det festdækkede bord.

Alt til festen - Teltudlejning i Sorø

Vi rådgiver dig grundigt

Vi har serviceret Sorø borgere i årevis, og vi er verdensmestre i teltudlejning i Sorø. I vores administration sidder der altid en medarbejder klar til at rådgive dig – og det helt ned i detaljen.

Vi har selvfølgelig ingen forventning om, at du har stor viden om telte. Det har vi, og vi deler gerne ud af vores viden.
Vi spørger grundigt ind til dine forventninger og drømme, og vi tør godt garantere dig, at vi kan honorere dem.

Teltudlejning Sorø
og på øvrige Sjælland

Vi har leveret festtelte til mange enestående fester i Sorø og omegn.

Utallige tilfredse kunder har dog, gennem årene, anbefalet os til nær og fjern, hvorfor vores servicereområde er øget til hele Sjælland.

Kontakt os i dag

Søger du teltudlejning i Sorø? Og har du brug for en professionel samarbejdspartner så kontakt os i dag på 43 44 78 78.

Du er også velkommen til at sende en mail til os her.