Teltudlejning | Din vej til en fantastisk havefest

Hos Dantelt finder du teltudlejning til dit næste arrangement, hvor gode priser og kvalitet er i højsædet.

Vi har massiv erfaring i teltudlejning, så vi ved lige præcis, hvad du har brug for, når du skal holde bryllup, fødselsdag, konfirmation eller noget helt fjerde.

Teltudlejning er til dig, som ønsker skønne omgivelser til din fest til en pris, som giver dig masser værdi for pengene.
Når du lejer et telt er du sikker på, at du vil kunne holde et brag af en fest. Hos Dantelt glæder vi os til at hjælpe dig med få det perfekte telt til din fest. 

RAMMETELT - 3 METER

kr.1,562.50 – kr.18,200.00

RAMMETELT - 8 METER

kr.3,375.00 – kr.27,525.00

RAMMETELT - 4 METER

kr.1,687.50 – kr.15,887.50

RAMMETELT - 9 METER

kr.2,250.00 – kr.30,075.00

RAMMETELT - 6 METER

kr.2,500.00 – kr.22,050.00

RAMMETELT - 12 METER

kr.3,750.00 – kr.41,537.50

Skab unikke rammer med teltudlejning fra Dantelt

Når festen skal holdes og lokalet findes, så er der oceaner af muligheder. Nogle løsninger kan være indendørs, andre udendørs. Og så er der dem midt imellem. Prisen kan også variere meget alt efter, hvilken løsning, som der undersøges.

Men hvis du gerne vil have et telt, som holder dig og dine gæster tørre og varme, kan indrettes præcist som det ønskes og kan placeres lige præcist hvor du ønsker, så er teltudlejning hos Dantelt den ideelle løsning. Du kan gå på opdagelse i vores mange telte og løsninger her på siden, hvor vi beskriver de mange fordele, som teltudlejning bringer til din næste fest.

Teltudlejning i København
Udlejning af festtelte

Brug for rådgivning og sparring? Vi er for at hjælpe dig

Vi elsker teltudlejning og vi elsker i særdeleshed at kreere den helt rigtig løsning til dig. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du er usikker på hvilken løsning, som du skal vælge. Vi tilbyder teltudlejning til en lang række forskellige fester og har allerede nu leveret telte til mange forskellige arrangementer, så vi har erfaringen til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning.

Du kan også læse mere om vores løsninger her på siden, hvor du kan læse om de forskellige modeller samt løsningsmuligheder, hvad angår møbler, opdækning, service og diverse.

Lej telte i alle størrelser fra Dantelt

Vores festtelte kan lejes, så de passer til den mængde mennesker, som du har brug for, eller så det passer perfekt ind i din have. Vi tilbyder teltudlejning i en form, så du kan tilpasse teltet til antallet af gæster, størrelse af have eller helt andre faktorer.

Du bestemmer nemlig størrelsen, så det passer til dine behov. Teltene kan lejes i alt fra 3-, 6-, 9-, 12-, 15-, til 30-meters bredde samt lige præcis den længde, som du ønsker. Det betyder, at vi har løsningen til dig selvom du blot skal leje et lille telt til overdækning på terrassen, eller hvis du skal leje et telt, som kan rumme 300 gæster. Der er altså et telt til enhver begivenhed så hav ro i maven, når du leder efter telt til konfirmation, bryllupstelt eller et telt til barnedåb, for Dantelt er her for at hjælpe dig hele vejen igennem! Vi hjælper dig med professionel opsætning samt nedtagning, så du slipper for alt besværet. Du skal faktisk bare koncentrere dig om at holde et brag af en fest, og så klarer vi resten.

Telte specielt udvalgt til din fest

På en dejlig forårs-, sommer- eller efterårsdag er et festtelt den perfekte løsning. Lad dig og dine gæster feste hjemme hos dig uden at skulle gøre rent i hele huset dagen efter. Uden bekymringer for at noget går i stykker. Og uden at tænker på om der er pladsmangel.

Et festtelt er en løsning, som kan blive lige, som du ønsker. Der er en lang række lækre tilvalg, som gør din fest til en helt speciel en af slagsen. Imponer dine gæster og find dit festtelt her hos Dantelt!

Udlejning af telte der er specielt udvalgt til din fest
Teltudlejning i København

Find dit partytelt hos Dantelt!

Når du skal holde den helt store eller den lidt mindre fest, så er et partytelt det, som du har brug for. Du kan bygge den løsning, som du har brug for, så omgivelserne bliver præcist efter dine ønsker. Når du lejer et partytelt hos Dantelt, så hjælper vi dig med alt fra hvilket telt, som du skal vælge til alle dine muligheder for at indrette det, som du vil have det.

Derudover hjælper vi dig med at sætte det op og pille det ned igen. Det er altså løsningen, som har alt. Du skal bare finde ud af, hvordan din drømmefest ser ud, så hjælper vi dig med at skabe de perfekte rammer for den.

Nyd godt af at være udenfor og indenfor samtidig

Ud over de mange muligheder for at skabe et lokale lige efter dine ønsker, så kan du med teltudlejning også nyde godt af at få alt det gode fra at være udenfor samtidig med fordelene ved at have et indendørs lokale. Havefester er som regel altid et hit - dog ikke når det regner. Men med et telt bliver din næste fest et hit uanset om det regner eller ej.

Ved leje af festtelt får du det hyggelige ved at befinde dig udendørs samtidig med, at der ikke er en risiko for, at en byge ødelægger stemningen.

Teltudlejning - din vej til en praktisk løsning

Den praktiske løsning hos Dantelt består i et lækkert lokale med mulighed for at indrette det, som man ønsker. Blandt de mange fordele er, at vi sætter det op og piller det ned igen, at det kan placeres der hvor du ønsker det, at der er et hav af muligheder for ekstra tilvalg og at du bestemmer størrelsen baseret på dine behov.

Derudover er det en yderst prisvenlig løsning sammenlignet med mange andre festlokaler. Mangler du flere fordele, så tag et kig på vores hjemmeside, hvor du finder al den information, som du har brug for, når du skal have telt til din fest eller arrangement. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med det perfekte lokale.

Alt til festen - Teltudlejning i København

Lej et telt med gulv

Teltet med gulv giver en følelse af at sidde i et ganske almindeligt indendørs lokale samtidig med, at du får de gode ting ved at være udenfor. Frisk luft og mulighed for at åbne op ved godt vejr og lukke til, når solen er gået ned, og kulden har meldt sin ankomst. Gulvet bliver lagt så der kan danses, hygges, placeres borde som ikke vipper og meget andet. Teltet med gulv giver dig muligheden for at betragte dit telt som et helt almindeligt lokale, hvor du kan indrette det, som du lyster.

Teltudlejning på hele Sjælland

Vores telte er gennemtestet ved mange forskellige lejligheder. De har nemlig været rammerne for konfirmationsfester, studenterfester, bryllupper, fødselsdage, firmafester og meget mere. Teltene har altså set det meste, så derfor bør du ikke bekymre dig, når du vælger teltudlejning hos os. De mange muligheder, som du har, når du vælger et telt fra Dantelt, betyder, at du kan skabe et lokale, som passer perfekt til den anledning, som du er igang med at planlægge. Teltene er klar til at være rammerne om endnu en dejlig fest!

Find den komplette løsning hos Dantelt

Vi er ikke bare eksperter i teltudlejning - vi er eksperter i den komplette løsning. Det betyder, at vi sammen med dig kan skabe den løsning, som passer bedst muligt til det arrangement, som du skal holde. Du kan vælge imellem et hav af forskellige møbler, så du skaber det udtryk, som du ønsker lokalet skal have. Vi kan også være behjælpelige med serviceudlejning, dekoration, køkkeninventar osv.

Der er groft sagt ikke det, som vi ikke kan hjælpe med, når du skal designe det perfekte lokale til din fest. Brug eksempelvis vores guide til bordplan inden du du vælger, hvilket telt, som du skal bruge, så vi kan finde en løsning, der passer perfekt til den opsætning, som du ønsker. Vi hjælper også gerne med bordopsætning og øvrige praktiske foranstaltninger.

Teltudlejning til når du er i god tid, dårlig tid eller midtimellem

Vi kan sagtens lave aftaler langt ud i fremtiden, hvis du allerede nu ønsker at have styr på dit telt. Det er altid rart at have styr på teltet, så resten af festens facetter kan blive prioriteret. Tag derfor allerede nu en snak med os, selvom din fest ligger langt ude i fremtiden. Vi kan dog også sætte turbo på, hvis du er i mindre god tid.

Vores erfaring med teltudlejning tillader os at have travlt samtidig med, at den perfekte løsning kreeres. Men jo hurtigere du hiver fat i os desto bedre.

Teltudlejning i VIP-klasse

Hvis du er igang med at planlægge et VIP-arrangement, så har vi telte, som er beregnet til lige præcis dette. Teltene kan indrettes så et eksklusivt udtryk bliver en realitet.
Det er med inventar i særklasse og telte med et eksklusivt design, som kommer til at give din gæster følelsen af at være i en fantastisk lokation.

Hvis du ovenikøbet ønsker bar- og/eller sceneområde samt spisepladser og dansegulv, så er det muligheder, som vi sagtens kan realisere.
Har du specifikke ønsker, så tøv ikke med at række ud til os. Vi står altid klar til at finde løsninger på ethvert ønske, som du måtte have.

Ofte stillede spørgsmål

Kontakt os nu

Er du i gang med at planlægge en fest i København - eller en af omegnskommunerne - så kontakt os i dag på 43 44 78 78.

eller