Teltudlejning Ballerup

Hvis du står og skal arrangere en fest, og leder efter teltudlejning i Ballerup, er Dantelt den perfekte samarbejdspartner.

Vi tilbyder teltudlejning i Ballerup, og vi lover dig enestående rammer, der til fulde kan honorere dine forventninger.

Når du lejer et festtelt hos os, tager vi os af alle de praktiske foranstaltninger, og vi kan også stå for alt det interiør og tilbehør, du måtte have brug for.
Så med os som samarbejdspartner kan du koncentrere dig om alle de øvrige gøremål, der er, når man er festarrangør.

Vi lover dig perfekte rammer, når du skal holde fest i Ballerup

Har du en mission om, at din fest skal være mere end blot en fest i et telt i haven i Ballerup, kan vi hjælpe dig med at fuldføre missionen.

Og uanset hvad du forestiller dig, har vi det perfekte telt. I vores store sortiment råder vi over telte i utallige størrelser og modeller. Så uanset hvilken form eller størrelse, du er på udkig efter, finder vi det til dig.

Festudlejning i Ballerup
Udlejning af festtelte

Opskriften på den perfekte fest

Ønsker du at arrangere en fest, der er andet og mere end bare en fest, kræver det noget mere end god mad og iørefaldende musik. Rammerne om festen er især vigtige, hvis dine gæster skal føle sig godt tilpas. Hos Dantelt finder du partytelte af den højeste kvalitet, så du og dine gæster blot skal have fokus på at nyde festen!

Du kender det sikkert godt selv, er der kælet for omgivelserne, føler man sig særligt velkommen. Og vi kæler for detaljen. Så har du brug for teltudlejning i Ballerup, kæler vi også gerne for din fest.

Når dit festtelt skal være noget helt særligt

Vores festtelte er særlige. De er designet til at skabe særlige rammer om de øjeblikke i livet, vi gerne vil huske.
Og vi hjælper dig med at besvare de mange spørgsmål, man ikke kan komme udenom, hvis resultatet skal være perfekt.

Hvor stort skal festteltet være?
Hvilken form skal det have?
Skal teltet kunne opvarmes?
Skal der være vinduer i sider og tag?

Kun din fantasi sætter grænser, når det rette telt skal vælges, og vi gennemgår selvfølgelig alle muligheder med dig.

Vores udvalg inkluderer festtelte i alle størrelser og modeller

Vi har varetaget teltudlejning i Ballerup i mange år, og vi garanterer dig, at vi har præcis det festtelt, du er på udkig efter. Vi bygger vores telte i 3-, 6-, 9-, 12-, 15 eller 30-meters bredde. Og du kan få dem lige så lange, som du ønsker.

Vi har både det perfekte festtelt til den mindre havefest i Ballerup og til den helt store firmafest. Søger du noget lidt mere utraditionelt, kan vi også hjælpe dig.

Vi har mange alternativer fra ramme- og pagodetelte til high-end pavilloner og lignende. Hvis du ønsker teltudlejning i Ballerup, kan du se eksempler på i vores telte i galleriet

Udlejning som inkluderer festtelte i alle størrelser og modeller
Teltudlejning i Ballerup

Vip-telte hvis du ønsker, det skal være ekstra lækkert

Planlægger du et VIP-arrangement, kan vi også hjælpe med teltet til dette. Vi har bistået ved mange VIP-fester, og vi har stor erfaring med indretning af VIP-telte.

Vores dedikerede ansatte rådgiver dig gennem hele processen og kan tillige være behjælpelige med opstilling af sceneområde, bordopstilling, dansegulv, talerstol og andet, der måtte være brug for under arrangementet.

Teltudlejning i Ballerup – højkvalitet festtelte

Hos Dantelt har vi mange high-end festtelte på lager. Vi går ikke på kompromis med udseende eller kvalitet af vores telte, vi leverer kun det bedste af det bedste.

Samtidig opnår du førsteklasses kundeservice fra vores ansatte, der sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Glas, service og interiør

Vi vil gerne bidrage til en fest udover det sædvanlige. Og alle effekter fra os, såsom telte, leje af borde og stole, møbler, glas og service, pynt m.m. er af allerhøjeste standard.

Al glas og service håndpoleres, inden det leveres hos dig, så du finder ingen fedtfingre.

Alt til festen - Teltudlejning i Ballerup

Vi lever op til dine forventninger

Vores medarbejdere har arrangeret fester i Ballerup i årevis. Og vores medarbejdere sidder klar til at drøfte rammerne om din fest med dig.

Fortvivl ikke, du behøver ikke vide noget om festtelte. Vi ved alt, der er brug for at vide, så vi lover dig at komme godt i mål. Det er en selvfølge, at vi interesserer os for dine ønsker, kun på den måde kan vi leve op til dem.

Vi tilbyder teltudlejning i Ballerup, Storkøbenhavn, Nordsjælland og ethvert hjørne på Sjælland

Vi har udlejet festtelte til utallige fester i Ballerup. Men vi får også mange kunder via anbefalinger og kører derfor over hele Sjælland. Vores teltudlejning i Nordsjælland og resten af Sjælland har skabt festerne, som der bliver snakket om i mange år frem.

Vi kører også gerne ud og hjælper dig med din fest.

Kontakt os i dag

Inviterer du fest i Ballerup, byder vi op til dans. Så hvis du skal bruge rådgivning, og fundamentet til en succesfuld fest, så ring til os i dag 43 44 78 78.

u kan også sende os en mail her.