Teltudlejning Nordsjælland

Leder du efter teltudlejning i Nordsjælland, er Dantelt det åbenlyse valg.

I Dantelt har vi et stort udvalg af luksustelte, og vi har stor erfaring med teltudlejning i Nordsjælland. Med mere end 25 års erfaring, ved vi hvad det der forventes ved en teltudlejning, så lejer du et af vores flotte telte, er du sikret, at teltet lever op til dine forventninger.

Vores professionelle medarbejdere varetager alt det arbejde, der er i forbindelse med montering og afmontering af teltet, så du kan fokusere på de andre gøremål, der er i forbindelse med at planlægning af festen.

Vi lover dig optimale rammer til drømmefesten i Nordsjælland

Hvis du ønsker en fest, der er lidt ud over det sædvanlige, kan vi sparre med dig. Og med utallige telte i vores sortiment kan vi helt sikkert finde det du søger.

Vi har telte i alle størrelser og i mange forskellige modeller og udformninger. Så lige gyldigt hvilken størrelse festtelt, partytelt eller telt med gulv du søger, så kan vi hjælpe.

Festudlejning i Nordsjælland
Udlejning af festtelte

Teltudlejning i Nordsjælland – vi er det åbenlyse valg

At skabe en fest, der går over i historiebøgerne, kræver noget mere end lækker mad og god dansemusik. Skal din fest være lidt ud over det sædvanlige, er rammerne vigtige.

Vores kunder er tit overraskede over den positive feed-back, teltet fik under festen. Og at vi igen og igen får nye kunder fra anbefalinger, fortæller os, at der skal mere til end lækker mad og en god tale.

Så kontakt os hvis du søger teltudlejning i Nordsjælland, så skal vi nok hjælpe dig med at planlægge festen til den store dag.

Et festtelt er jo ikke BARE et festtelt

Vi ved, at et festtelt ikke bare er et festtelt, men ved du det? Vores festtelte er designet til at skabe unikke rammer om livets store mærkedage.
Når du skal leje et festtelt, skal du stille dig selv nogle spørgsmål for at finde frem til hvilket telt, du skal bruge.

Hvor nem tilgængelighed ønskes der til teltet?
Skal det kunne opvarmes?
Hvilken form for belysning egner sig bedst til arrangementet?
Skal teltet have panoramatag, så man kan se på stjerner?

Kun din fantasi sætter begrænsning, når du vælger et af vores festtelte, resten tager vi os af.
Og vi gennemgår selvfølgelig de mange muligheder med dig og hjælper dig med at finde det helt perfekte telt, der lever op til dine ønsker.

Lækre partytelte i mange størrelser og modeller

Hvis vi varetager din teltudlejning i Nordsjælland, er du sikret lige det partytelt, du er på udkig efter. Vores telte bygges i 3-, 6-, 9-, 12-, 15 eller 30-meters bredde og kan skræddersyes til at blive præcis så lange, som du ønsker, de skal være.

Derfor kan vi hjælpe dig, uanset om du skal holde gårdfest eller du skal være vært ved årets fest i Nordsjælland. Vi kan også hjælpe, hvis du skal bruge utraditionelle varianter som fx ramme- og pagodetelte eller pavilloner. Har du en speciel begivenhed, som du skal bruge et telt til, så finder du blandt andet telt til konfirmation, bryllupstelt og telt til barnedåb hos Dantelt!

Hvis du er på udkig efter teltudlejning i Nordsjælland, kan du finde inspiration i vores galleri

Udlejning af festtelte i mange størrelser og modeller
Teltudlejning i Nordsjælland

Eksklusive Vip-telte

Skal din fest være et VIP-arrangement, har vi selvfølgelig også teltet til dette. Vi har udlejet telte til mange VIP-fester, og vi kan naturligvis varetage indretningen.

Og vores dygtige ansatte rådgiver dig selvfølgelig, når det handler om opstilling af spisepladser, dansegulv, scene, podie, eller hvad du har brug for på dagen.

Teltudlejning i Nordsjælland – vi har den bedste kvalitet

Hos Dantelt er alle vores festtelte fabrikeret i bedste kvalitet. Tingene skal være i orden, og vi går ikke på kompromis med udseende og kvalitet.

Vores medarbejdere sidder klar til at hjælpe dig, og de yder førsteklasses service.

Glas og service samt møbler og interiør

Vores interiør, leje af borde og stole, møbler, glas og service, dekoration, pynt og lign. er af bedste standard.

Vi indkøber kun førsteklasses produkter, og alle vores varer i perfekt stand. Når vi leverer til dig, er glas og service håndpoleret, naturligvis iført hvide handsker, så du finder ingen fedtfingre på vores service.

Alt til festen - Teltudlejning i Nordsjælland

Vi deler vores store viden med dig

Vi har i mange år planlagt fester for beboere i Nordsjælland, og alle vores ansattes vigtigste mission er at hjælpe dig med at skabe perfekte rammer om din fest.

Du behøver selvfølgelig ikke vide en masse om festtelte, vi deler gerne vores viden med dig. Og vi interesserer os selvfølgelig for dine ønsker, kun på den måde kan vi honorere dem.

Vi tilbyder teltudlejning i Nordsjælland

Vi har i mange år udlejet flotte festtelte over hele Nordsjælland.

Vi udarbejder gerne et prisoverslag til dig, så du får en fornemmelse af, hvad tingene koster.

Kontakt os i dag

Inviterer du fest i Nordsjælland, byder vi ind på teltudlejningen. Og har du brug for god rådgivning, og et lækkert festtelt og service, så ring 43 44 78 78.

u har også mulighed for at sende os en mail her.