Lej et telt til barnedåben

Når dåbsfesten skal holdes, så er et telt til barnedåb den helt perfekte løsning. På de varme forårsdage, sommerdage og tidlige efterårsdage er det ideelt at leje et telt til barnedåben. På disse dage er det nemlig rart at kunne nyde godt af at holde festen udendørs. Begynder kulden at præge den gode stemning, så kan der altid søges dækning inde i teltet og på de varme dage kan siderne åbnes op, så der kommer masser frisk luft gennem teltet. Hos Dantelt glæder vi os til at gøre vores bedste for at skabe den perfekte barnedåb for jer, uanset hvordan vejret ser ud!

Den fulde pakke til barnedåben

Hos Dantelt kan vi hjælpe dig med at kreere den fulde løsning til dåbsfesten. Vi er Danmarks største udlejer af festartikler, hvorfor vi har alt, som du skal bruge til den kommende barnedåb. Hos os kan du leje borde og stole, telt med gulv, service, maskiner, dekoration, køkkenudstyr og meget mere. Vi hjælper dig med rådgivning og vejledning gennem hele processen og står naturligvis også for opsætning og nedtagning af telt, gulv, maskiner og øvrige tilvalg. Du kan altså flytte dit fokus fra alt, der har med teltet at gøre, og begynde at fokusere på nogle af de lidt sjovere dele af dåbsplanlægningen. 

Telt til barnedåb
Udlejning af telte til barnedåb med inventar

Vær ikke bange for dårligt vejr - lej telt til barnedåb

Vejret i Danmark er ikke altid til at regne med. Det kan være omskifteligt og meget utilregneligt, hvilket medfører en vis frygt for, at festen kan ødelægges, hvis dårligt vejr pludselig opstår. Når du lejer et telt til barnedåben, kan du lægge alle bekymringer fra dig. Med et telt til barnedåben kan du holde dåbsfesten udendørs, hvis vejret tillader det og lukke af, hvis vejret pludselig bliver dårligt. Du kan derfor slippe bekymringer for at vejret præger den gode stemning samtidig med, at du og dine gæster kan nyde godt af at være udenfor. Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig telt-beklædning.

Dåbsfest i egen have

Der er noget specielt ved at holde store begivenheder i egen have. Det er i haven, at dit barn kommer til at lege og hygge sig i mange år frem. Det er i haven, at mange dejlige oplevelser opstår. Hvad vil være mere smukt end at afholde dåbsfesten på det sted, som dit barn vil komme til at opholde sig de næste mange år. Hvem ved… måske konfirmationsfesten skal holdes på præcist samme sted. Måske dit barns 18-års fødselsdag også skal det. Studenterfesten ej at forglemme. At afholde festerne i diverse lokaler i nærområdet kan ikke måle sig med det smukke ved at afholde de store begivenheder i egen have. Hvis du er bange for mudder og græs så frygt ej... hos Dantelt kan du leje et telt med gulv, som får teltet til at føles, som et reelt lokale. 

Den ideelle løsning for barn, forældre og gæster

Dit barn har nok, som så mange andre mindre børn, en række behov, der skal dækkes i løbet af dåbsfesten. Derfor vil det være nemmere for jer, som forældre, at holde dåbsfesten i eget hjem, så I har alle fornødenheder lige ved hånden, hvis der skulle opstå noget. Holdes dåbsfesten i et lokale, kan der være en risiko for, at man glemmer en absolut nødvendighed for barnet. Dette slipper I for, når dåbsfesten flyttes hjem i egen have. Derudover er det altid hyggeligt at invitere gæster hjem til sig selv, hvor mange af dem sikkert har været i forvejen.

Udlejning af telte der er specielt udvalgt til din fest
Teltudlejning til barnedåben

Lad Dantelt hjælpe med at gøre dåbsfesten perfekt

Hos Dantelt finder du en partner, som ønsker at hjælpe, rådgive og vejlede dig gennem hele processen. Vi har mange års erfaring i en lang række dåbsfester og andre begivenheder, så derfor ved vi, hvad der skal til for at skabe den perfekte dåbsfest for jer. Vi tager udgangspunkt i de drømme og ønsker, som I har, når barnedåben skal holdes, og vi glæder os meget til at hjælpe jer med et telt til dåbsfesten. Hvad bedre findes der en et lokale skræddersyet til jeres dåbsfest? Hos Dantelt har vi leveret festtelte til alverdens begivenheder og fester!

Lækkert tilbehør til dåbsfesten

Hos Dantelt finder du ikke bare det perfekte telt til barnedåben. Du finder også en lang række tilvalg og muligheder, som kan være med til at skabe lige den dåbsfest, du drømmer om. Du kan tage et kig på vores mange møbler såsom leje af borde og stole, serviceudlejning, dekorationer, maskiner, inventar, glas osv. Vi har groft sagt alt det, som du skal bruge til at skabe dåbsfesten, som vil blive husket og snakket om i mange år frem. Vi glæder os til at hjælpe dig med det hele. Kontakt os endelig og tag en snak med os om dine ønsker og behov, så vi sammen kan finde den perfekte løsning.

Kontakt os for leje af telt til barnedåben

Fang os på: 43 44 78 78.

eller