Teltudlejning København

Hos Dantelt har vi stor erfaring med teltudlejning i København.
Vores festtelte danner perfekte rammer om en fest, der er lidt ud over det sædvanlige.

Og når du bestiller telte hos os, behøver du ikke bruge din energi på at sikre dig, at rammerne er i orden, det klarer vi.
Vi tager os af alt det praktiske og honorerer alle dine ønsker.

Vi skaber unikke rammer om din fest i København

Er du arrangør af en en fest i København, og er dit mål, at den skal være mere end bare en fest, kan vi hjælpe dig. Du kan garanteret finde det helt rigtige telt i vores store udvalg af spændende telte til både større og mindre fester.

Vi tilbyder teltudlejning i København, og vi har et stort udvalg af festtelte i forskellige modeller og størrelser. Og vi kan hjælpe dig, ligegyldigt om du er på udkig efter et mindre festtelt til gårdhaven, eller du skal bruge et telt til flere hundrede mennesker.

Vi finder selvfølgelig det perfekte festtelt til din fest.

Teltudlejning i København
Udlejning af festtelte

Vi har opskriften, på festen man ikke glemmer

Lækker mad og god stemning er selvsagt vigtige ingredienser i en vellykket fest. Men også rammerne er af stor vigtighed, når der skal brygges feststemning.

Vores eksklusive festtelte danner unikke omgivelser om festen, du ikke glemmer.
Og vi har i mange år varetaget teltudlejning i København og Storkøbenhavn, derfor kan du trygt overlade det praktiske til os.

Teltudlejning er mere end bare teltudlejning

Og et festtelt er mere end bare et festtelt. Vores telte danner unikke rammer om de særlige øjeblikke livet, de øjeblikke vi ikke ønsker at glemme.
At vælge det rigtige telt kræver omhu. Der er flere spørgsmål, du med fordel kan stille dig selv.

Hvor mange udgange er nødvendige i teltet?
Skal festteltet kunne opvarmes?
Skal der være panoramatag eller vinduer, så man kan se en flot udsigt?

Det kan også være at et telt med gulv er det, som du har brug for til din begivenhed. Kun din fantasi sætter grænser, når det handler om teltudlejning i København.
Vi præsenterer vores store udvalg af telte for dig, og rådgiver dig, så du finder det telt, der passer til dit arrangement.

Telte der er specielt udvalgt til din fest

Vi er ikke bange for at love dig, at vi har dit partytelt på lager. Vores telte findes i 3-, 6-, 9-, 12-, 15 eller 30-meters bredde, og de kan blive så lange, som du ønsker.

Så uanset om du skal være vært ved en lille, privat fest for de nærmeste eller skal arrangere noget større, har vi det perfekte festtelt. I vores store udvalg finder du også ramme- og pagodetelte samt eksklusive pavilloner. Leder du efter et telt til en speciel begivenhed, så frygt ej - hos Dantelt finder du blandt andet telt til konfirmation, bryllupstelt og telt til barnedåb!

Du kan finde inspiration og se billeder fra teltudlejning i København, her galleri

Udlejning af telte der er specielt udvalgt til din fest
Teltudlejning i København

Vip-telte til det særlige arrangement

Skal du arrangere et VIP-arrangement, og leder du efter teltudlejning i København, er vi det oplagte valg. Vi har særlig stor viden om indretning af VIP-telte.

Vi kan også hjælpe dig med at planlægge indretning, bygge bar- og sceneområde, sidde- og spisepladser, podie til talerstol og andet.

Høj kvalitet er os

I Dantelt udlejer vi high-end festtelte, og vi har naturligvis høje standarder, når det handler om kvalitet og stil.

Alle vores telte - og al service – håndteres vores medarbejdere, der altid sidder klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Møbler og interiør

I Dantelt er vores filosofi, at du fortjener en helt særlig fest. Al interiør såsom leje af borde og stole, møbler, glas og service, dekoration m.m. er af højeste kvalitet.

Og vi passer på alle vores effekter, så de fremstår i perfekt stand, når de leveres hos dig. Glas og service håndpoleres naturligvis - du finder ikke fedtfingre på vores varer.

Alt til festen - Teltudlejning i København

Vi rådgiver altid grundigt

På vores hovedkontor sidder vores professionelle medarbejdere klar til at rådgive dig. Og du behøver ikke vide alverden om telte.

Vi ved det, der er vigtigt at vide, og vi deler gerne vores viden med dig. Efterfølgende, når du har delt dine ønsker med os, sørger vi for at virkeliggøre dem.

Vi tilbyder teltudlejning i København
og i Storkøbenhavn

Vi har leveret festtelte til både mindre og helt store fester i København.

Og vi sørger selvfølgelig for både opstilling og nedtagning af telte. Så det behøver du ikke bruge tid på.

Kontakt os nu

Er du i gang med at planlægge en fest i København - eller en af omegnskommunerne - så kontakt os i dag på 43 44 78 78.

eller send os en mail her