Skab de perfekte rammer - lej telt med gulv!

Hos Dantelt kan du leje dit telt med gulv. Vi tilbyder altid muligheden for at lægge et gulv, når vi udlejer et telt. Dette gælder ligegyldigt hvilken model, du vælger. Teltet med gulv giver i endnu højere grad en følelse af at befinde sig i et reelt lokale. Det giver mulighed for at lave et dansegulv uden, at gæsterne får jord og mudder på skoene. Det giver ligeledes mulighed for at stille en scene op eller have et mere stabilt underlag til borde og stole. Der er mange fordele med teltudlejning hos Dantelt, som vi kunne blive ved med at skrive om, men vi vil hellere tage en snak med dig om dine behov, så vi kan finde den rette løsning for dig!

RAMMETELT - 3 METER

kr.1,562.50 – kr.18,200.00

RAMMETELT - 8 METER

kr.3,375.00 – kr.27,525.00

RAMMETELT - 4 METER

kr.1,687.50 – kr.15,887.50

RAMMETELT - 9 METER

kr.2,250.00 – kr.30,075.00

RAMMETELT - 6 METER

kr.2,500.00 – kr.22,050.00

RAMMETELT - 12 METER

kr.3,750.00 – kr.41,537.50

Festteltet med gulv

Når festen skal holdes i et festtelt, så er et gulv næsten uundværligt. Med et gulv i teltet kan dine gæster danse og give den gas uden at bekymre sig om beskidte sko eller at glide på det glatte græs eller mudder under sig. Det giver ligeledes dine gæster mulighed for at tage høje hæle på og i øvrigt ikke bekymre sig om fordele og ulemper ved forskelligt fodtøj. Dernæst giver det yderligere en følelse af at befinde sig i et reelt lokale, hvilket helt sikkert vil øge sandsynligheden for et brag af en fest. Vi glæder os til at levere festteltet med gulv til dig.

Teltudlejning på Sjælland
Udlejning af festtelte

Når du lejer telt med gulv

Når du vælger at leje et telt med gulv, så klarer Dantelt det hele for dig. Vi sætter teltet op, lægger gulvet for dig, tager gulvet væk igen og piller teltet ned. Du skal altså kun fokusere på de øvrige elementer til din fest, som er vigtige for at skabe den bedste fest for dig selv og dine gæster. Hos Dantelt vil vi hjælpe dig med så meget som muligt, så hvis du har nogle specielle ønsker til gulvtype eller andet, så er vi altid løsningsorienterede. Kontakt os derfor endelig og fortæl os om dine ønsker, så gør vi alt, hvad vi kan, for at finde en løsning på dem.

Vi efterlader græsset pænt efterfølgende

Når du lejer et telt med gulv, så oplever vi ofte, at det overvejes, hvorvidt det kommer til at ødelægge den fine græsplæne, som det lægges på. Vi har prøvet det mange gange før og efterlader altid græsplænen pæn, når vi tager gulvet op igen. I de fleste tilfælde beskadiger det græsset mere, hvis ikke et gulv lægges, da slitagen fra at træde på det hele natten lang kan resultere i en mindre pæn græsplæne i tiden efter festen. Ligeledes kan vægten fra borde og stole sætte mærker i jorden, som er svære at komme af med, hvis ikke der lægges et gulv. Lej derfor altid et telt med gulv, så du slipper for bekymringer og så din græsplæne også er pæn efter festen.

Lej teltet med gulv hos Dantelt

Hos Dantelt ønsker vi at gøre vores for, at din fest bliver præcist som ønsket. Derfor hjælper vi gerne med alt det, som er muligt for os at hjælpe med. Har du derfor nogle overvejelser til dit festtelt eller det gulv, som skal lægges, så er vi altid parate til at rådgive og vejlede dig. På den måde skaber vi sammen den perfekte løsning for dig og din fest. Det er altså sagt med andre ord, dine ønsker der er i fokus, når vi laver en løsning. Vi glæder os til at hjælpe dig i mål med dit festtelt, så festen kan sættes igang.

Udlejning af telte der er specielt udvalgt til din fest
Teltudlejning i København

Bestem typen på dit gulv

Lej telt med plastikgulv

Til de fester, hvor der skal danses hele natten lang, eller hvor det ønskes at have et stabilt og pænt gulv, så er et festtelt med plastikgulv den helt rigtige løsning. Plastikgulvet lægges, så det føles som et rigtigt gulv, hvilket giver en følelse af at træde ind i et reelt lokale. Derudover forbliver plastikgulvet pænt gennem hele festen selvom jord og græs kan blive slæbt med ind.

Leje af telt med trægulv

For et mere naturligt og elegant look, så er teltet med trægulv den ideelle løsning for dig. Trægulvet lægges smukt og plant, så det føles som et helt normalt gulv. Teltet med trægulv er til festen, hvor smukke rammer ønskes. Nok kan teltet uden gulv pyntes med diverse ting, men hvis gæsterne bliver budt til fest på en græsplæne, så kan det resulterer i beskidte sko og en mindre lyst til at danse. Vælg blot et partytelt med gulv, så rammerne ikke sætter en stopper for hyggen!

Dantelt dækker hele Sjælland 

Hos Dantelt kan du få dit telt leveret på hele Sjælland samt øerne. Vi kommer og besigtiger den ønskede placering af teltet, så det kan aftales præcist, hvor teltet skal stå. Dernæst kommer vi med teltet og stiller det op for dig. Hvis gulv ønskes lægger vi ligeledes det for dig, og hvis maskiner eller diverse er tilvalgt, så fikser vi også det for dig. Så du kan roligt læne dig tilbage og tænke på alle de andre praktiske ting, som skal overvejes i forbindelse med din fest. Lej dit telt med gulv til din fest eller dit event på Sjælland hos Dantelt, hvor du også finder leje af service, så din fest bliver komplet!

Kontakt os for leje af telt med gulv

Fang os på: 43 44 78 78.

eller

Ofte stillede spørgsmål