Leje af festtelte | Til alle slags events

Når du planlægger en fest, er det vigtigt at tage højde for alle detaljer for at sikre, at dine gæster har en fantastisk oplevelse. Et af de vigtigste elementer at overveje er teltet. Et festtelt giver ikke kun beskyttelse mod vejret, men skaber også en hyggelig og intim atmosfære til din fest. Her er nogle vigtige overvejelser, du bør gøre dig, når det kommer til festtelte til din begivenhed.

Der er stort set ingen begrænsninger, når du vælger et festtelt som løsning. Hos Dantelt hjælper vi dig med at finde det perfekte telt alt efter hvilken anledning, du er igang med at planlægge. Gør dit festtelt til omdrejningspunktet, som danner rammerne om den gode og festlige stemning. Vi glæder os til at hjælpe dig igennem hele processen!

RAMMETELT - 3 METER

kr.1,562.50 – kr.18,200.00

RAMMETELT - 8 METER

kr.3,375.00 – kr.27,525.00

RAMMETELT - 4 METER

kr.1,687.50 – kr.15,887.50

RAMMETELT - 9 METER

kr.2,250.00 – kr.30,075.00

RAMMETELT - 6 METER

kr.2,500.00 – kr.22,050.00

RAMMETELT - 12 METER

kr.3,750.00 – kr.41,537.50

Lej et festtelt og skab unikke rammer for din fest

Når du lejer et festtelt hos Dantelt, har du mange muligheder. Det er muligheder som indbefatter størrelse af teltet, møbler i teltet, med eller uden gulv, valg af service, samt andre lækre tilvalg. De mange muligheder betyder, at du kan skabe en fest efter dine helt specifikke ønsker - der er dog en fællesnævner og det er at vi hjælper med både opsætning og nedtagning af dit telt, så du kan fokusere på det vigtige, nemlig festen og dine gæster.

Festtelt med lys
Festtelt med bordopdækning

Professionel leje af festtelte

Hos Dantelt vil du opleve en tryghed, når du lejer dit festtelt. Vores massive erfaring, som bunder i mere end 25 års teltudlejning, sikrer dig en god oplevelse og den bedste service. Det er med fokus på at gøre det så nemt for dig, som muligt, at vi hver dag arbejder for at hjælpe med festtelte til alle anledninger. Skal vi hjælpe dig med at finde dit kommende telt til festen?

Når festen skal planlægges er Dantelt din partner!

Med Dantelt får du en engageret teltudlejningspartner, som vil dig og din fest det bedste. Vi kommer ikke bare og smider teltgrejet på jorden og smutter igen, nej tværtimod, sætter vi både op og tager ned. Derudover er vi er altid klar til at rådgive og hjælpe dig med de spørgsmål og udfordringer, som du måtte have i processen mod at finde det perfekte telt. For eksempel kan det være en ide at leje et telt med gulv, så dine gæster står jævnt og dansegulvet er klar til en svingom. Det kan være, at du har spørgsmål til diverse tilvalg, størrelsen på festteltet, placering af det eller noget helt fjerde. Tøv ikke med at kontakte os, så hjælper vi dig på rette vej.

Mærk stemningen i et festtelt

Hvis ikke du har prøvet at holde fest i et festtelt endnu, så kan du godt begynde at glæde dig. Det er en fed måde at holde fest på, da man får det bedste fra det at være ude og det bedste fra at være indendørs. Du kan åbne op i løbet af dagen, så det gode vejr kan blive en del af festen og du kan lukke ned, når mørket falder på og kulden kommer snigende. Stemningen bliver helt speciel, når festteltet danner rammen for festen. Vi ved hvad der skal til for at din fest bliver en, som man du og dine gæster kommer til at huske i mange år efter at støvet har lagt sig.

Festtelt med bar
Festtelt med bord/bænkesæt

Lej dit festtelt med gulv

Hvis du har tænkt dig at placere dit festtelt på et græsareal eller med jord som underlag, så kan det være en god ide at leje et telt med gulv. På den måde kan dine gæster stadig dukke op i deres fineste sko og stiletter uden at synke ned i mudder og komme hjem med beskidte sko. Vi anbefaler et festtelt med gulv til dig, som ønsker at skabe et lokale, som kan måle sig med selv de lækreste indendørs-lokaler. Vi lægger gulvet for dig og tager det væk igen, når festen er overstået, så du og dine gæster kan nyde festen.

Festen der har det hele!

Hvis du er typen, som ikke vil gå ned på tilbehør til din fest, så er du havnet det rigtige sted. Hos Dantelt finder du ikke bare telte af højeste kvalitet. Du har også muligheden for at vælge imellem en lang række tilvalg, som vil give din fest en ekstra dimension. Tag et kig på vores mange tilvalg, som blandt andet inkluderer leje af borde og stole, leje af service, dekoration, maskiner osv. Vi vil med glæde hjælpe dig med at skabe de helt perfekte rammer, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan få en snak om dine ønsker til festteltet, og hvad vi kan gøre for at indfri dem, så din fest bliver helt fantastisk.

Lej festtelte til enhver anledning

Om du skal holde et bryllup, fejre din fødselsdag, holde firmafester, have en masse gæster til havefest, invitere til konfirmation eller noget helt femte, så har vi en løsning, som passer til dig. Vores festtelte har været vidner til en lang række fester og arrangementer, hvorfor vi med sikkerhed kan sige, at de vil klare jobbet som værende rammerne om din næste fest. Vi glæder os til at sætte festteltet op hjemme hos dig, så festen bare kan komme an.

Alt til festen - Teltudlejning

Leje af festtelte i alle størrelser

Hos Dantelt kan du leje dit festtelt i den størrelse, som du ønsker. Du kan booke dit telt i 3-, 6-, 9-, 12-, 15-, og 30-meters bredde og i den længde, som passer dig. På den måde kan du sammensætte et telt, som passer perfekt til det antal gæster, som du får, samt om der skal være dansegulv, bar eller noget helt tredje.

Vi gør det nemt at leje et festtelt

Når du lejer et festtelt hos Dantelt, så skal du ikke gøre andet end at fortælle os om dine ønsker. Vi kan hjælpe dig med at finde det rette inventar og diverse tilvalg, som vil skabe den fest, som du ønsker. Derudover hjælper vi dig med at finde det rette telt, som kan rumme det antal gæster, som du har inviteret. Vi sætter det også op for dig og piller det ned igen, når festen er veloverstået. Det lyder nemt - og det er det også! Sådan skal det være når man lejer et festtelt hos os.

Guide til at vælge størrelsen på festteltet

Vælg den rette størrelse festtelt

Når du planlægger en begivenhed, er det vigtigt at sikre, at dit festtelt har den rette størrelse for at give dine gæster en behagelig oplevelse. En god tommelfingerregel er at beregne 1,5 kvadratmeter plads pr. gæst. Dette giver tilstrækkelig plads til at bevæge sig frit, sidde komfortabelt og nyde festen uden at føle sig trængt.

For eksempel, hvis du forventer 100 gæster til din begivenhed, bør du overveje et festtelt på mindst 150 kvadratmeter. Dette vil sikre, at der er tilstrækkelig plads til alle, samt eventuelt ekstra udstyr som borde, stole og dansegulv alt efter, hvor meget plads det optager. 

Husk også at tage højde for andre faktorer som sceneopstilling, buffetområder eller specielle aktivitetszoner, når du beregner den nødvendige teltstørrelse. Hvis du er det mindste i tvivl om, hvilken størrelse du skal vælge, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Kontakt os nu

Er du i gang med at planlægge en fest og leder efter det helt rette festtelt - så kontakt os i dag på 43 44 78 78.

eller