Leje af festtelte | Din vej til den perfekte havefest

Når du planlægger en havefest, er det vigtigt at tage højde for alle detaljer for at sikre, at dine gæster har en fantastisk oplevelse. Et af de vigtigste elementer at overveje er festtelte. Festtelte giver ikke kun beskyttelse mod vejret, men de skaber også en hyggelig og intim atmosfære til din fest. Her er nogle vigtige overvejelser, du bør gøre dig, når det kommer til festtelte til din havefest.

Der er stort set ingen begrænsninger, når du vælger et festtelt som løsning. Hos Dantelt hjælper vi dig med at finde det perfekte festtelt alt efter hvilken anledning, du er igang med at planlægge. Din have vil blive festens omdrejningspunkt, som danner rammerne om den gode og festlige stemning. Vi glæder os til at hjælpe dig igennem hele processen!

Lej et festtelt og skab unikke rammer for din fest

Når du lejer et festtelt, har du mange muligheder. Det er muligheder som indbefatter størrelse af festtelt, møbler i teltet, med eller uden gulv, valg af service, samt andre lækre tilvalg. De mange muligheder betyder, at du kan skabe en fest efter dine helt specifikke ønsker. Festteltet bliver altså præcist de rammer, som du drømmer om. Hvis du kommer i tvivl om nogle ting eller bare ønsker et godt råd eller to, så står vi altid klar til at dele ud af vores store erfaring. Du kan også læse meget mere om festtelte fra Dantelt her på siden.

Teltudlejning i København
Udlejning af festtelte

Oplev trygheden ved professionel leje af festtelte

Hos Dantelt vil du opleve en tryghed, når du lejer dit festtelt. Vores massive erfaring, som bunder i mange års teltudlejning, sikrer dig en god oplevelse. Vi ønsker altid, at vores kunder oplever vores store engagement og interesse i at skabe den ideelle løsning for dig. Det er med fokus på at gøre det så nemt for dig, som muligt, at vi hver dag arbejder for at hjælpe med festtelte til alle anledninger. Lad Dantelt hjælpe dig med at finde dit kommende festtelt.

Når havefesten planlægges er Dantelt din partner!

Når du tager os med på rejsen mod den perfekte havefest, så får du en engageret partner, som vil dig og din fest det bedste. Vi er altid klar til at hjælpe dig med de spørgsmål og udfordringer, som du måtte have i processen mod at finde det perfekte festtelt. Det kan være, at du har spørgsmål til diverse tilvalg, størrelsen af festteltet, placering af det eller noget helt fjerde. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du er i tvivl om noget.

Mærk stemningen i et festtelt

Hvis ikke du har prøvet at holde din fest i et festtelt endnu, så kan du godt begynde at glæde dig. Det er bare en fed måde at holde fest på, da man får det bedste fra det at være ude og det bedste fra at være indendørs. Du kan åbne op i løbet af dagen, så det gode vejr kan blive en del af festen og du kan lukke ned, når mørket falder på og kulden kommer snigende. Stemningen bliver helt speciel, når festteltet danner rammen for festen. Vi kan ikke sætte fingeren på, hvad der gør det, men festen bliver altid en, som man kommer til at huske i mange år frem.

Udlejning af telte der er specielt udvalgt til din fest
Teltudlejning i København

Lej dit festtelt med gulv

Hvis du har tænkt dig at placere dit festtelt på et græsareal eller med jord som underlag, så kan det være en gode ide at leje et festtelt med gulv. På den måde kan dine gæster stadig dukke op i deres fineste sko og stiletter uden at synke ned i mudder og komme hjem med beskidte sko. Vi anbefaler et festtelt med gulv til dig, som ønsker at skabe et lokale, som kan måle sig med de lækreste indendørs-lokaler. Vi lægger gulvet for dig og piller det væk igen, når festen er overstået, så du slipper for at bruge tid på det.

Festen der har det hele!

Hvis du er typen, som ikke vil gå ned på tilbehør til din fest, så er du havnet det rigtige sted. Hos Dantelt finder du ikke bare festtelte af højeste kvalitet. Du har også muligheden for at vælge imellem en lang række tilvalg, som vil give din fest en ekstra dimension. Tag et kig på vores mange tilvalg, som blandt andet inkluderer møbler, service, dekoration, maskiner osv. Vi vil med glæde hjælpe dig med at skabe de helt perfekte rammer, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan få en snak om dine ønsker, og hvad vi kan gøre for at indfri dem.

Lej festtelte til enhver anledning

Om du skal holde et bryllup, fejre din fødselsdag, have en masse gæster til grillfest, invitere til konfirmation eller noget helt femte, så har vi en løsning, som passer til dig. Vores festtelte har været vidner til en lang række fester og arrangementer, hvorfor vi med sikkerhed kan sige, at de vil klare jobbet som værende rammerne om din næste fest. Vi glæder os til at sætte et af vores telte op hjemme hos dig, så festen bare kan komme an.

Alt til festen - Teltudlejning i København

Leje af festtelte i alle størrelser

Hos Dantelt kan du leje dit festtelt i den størrelse, som du ønsker. Du kan booke dit telt i 3-, 6-, 9-, 12-, 15-, og 30-meters bredde og i den længde, som passer dig. På den måde kan du kreere et telt, som passer perfekt til det antal gæster, som du får, samt om der skal være dansegulv, bar eller noget helt tredje.

Vi gør det nemt at leje et festtelt

Når du lejer et festtelt hos Dantelt, så skal du ikke gøre andet end at fortælle os om dine ønsker. Vi kan hjælpe dig med at finde det rette inventar og diverse tilvalg, som vil skabe den fest, som du ønsker. Derudover hjælper vi dig med at finde det rette telt, som kan rumme det antal gæster, som du har inviteret. Vi sætter det også op for dig og piller det ned igen, når festen er veloverstået. Det lyder nemt - og det er det også!

Kontakt os nu

Er du i gang med at planlægge en fest og leder efter det helt rette festtelt - så kontakt os i dag på 43 44 78 78.

eller