Teltudlejning Virum

Skal du holde fest? Og leder du efter en leverandør af teltudlejning i Virum, er Dantelt det åbenlyse valg.

Vi har et kæmpe udvalg af flotte telte, og vi har stor erfaring med teltudlejning i Virum. Så vi skal nok finde det perfekte telt til din fest også.

Når vi varetager teltudlejning i Virum, tager vi os af alt det praktiske, så du kan koncentrere dig om alle de andre praktiske ting, man skal forholde sig til som arrangør af en vellykket fest.

Vi har festteltet til din drømmefest i Virum

Skal du holde en fest, der er mere og andet end blot en sammenkomst i haven, viser vi dig vejen dertil. Og vi tør godt love dig, vi har det rette festtelt til lejligheden.

På vores velassorterede lager har vi festtelte i mange størrelser og varianter.
Så uanset om du blot mangler et lille telt til den lille sammenkomst eller et kæmpe telt til flere hundrede mennesker, kan vi finde det til dig.

Festudlejning i Virum
Udlejning af festtelte

Unikke rammer skaber en fin fest

Der er ingen tvivl om, at rammerne skal være i orden, for at festen bliver god. Og tro det eller ej dine gæster kan godt genkende kvalitet, når de ser det.

Vi hører tit vores kunder rose vores festtelte, ligesom vi får mange kunder ind som følge af anbefalinger. Vi er professionelle indenfor teltudlejning i Virum, og vi kan også bidrage til at gøre din fest speciel.

Når festteltet skal være mere end et festtelt

Vores eksklusive festtelte er meget mere end bare festtelte. De er designet til at danne unikke rammer om livets største ”moments”.
Vi udvælger vores telte med omhu, og vi stiller store krav til dem. Det skal du også gøre, og du skal samtidig gøre dig nogle overvejelser i forhold til teltet.

Skal der være vinduer i festteltet?
Skal det kunne opvarmes?
Hvilken form skal teltet have?

Egentlig er det kun fantasien, der sætter begrænsninger, når du skal vælge festtelt, resten bistår vi med.
Vi præsenterer selvfølgelig alle muligheder for dig, så du finder det telt, der passer bedst til dit behov.

Partytelte i utallige størrelser og modeller

Når vi tilbyder teltudlejning i Virum, lover vi dig samtidig at finde lige det partytelt, du skal bruge. Vores telte bygges til alle formål i 3-, 6-, 9-, 12-, 15 eller 30-meters bredde, og længden vælger du selv.

Så uanset om du skal holde en mindre havefest i Virum, eller du skal holde stor fest med mange gæster, finder vi dit festtelt til dig. Blandt vores mange spændende modeller finder du både ramme- og pagodetelte, pavilloner og meget, meget mere.

Søger du teltudlejning i Virum, kan du hente inspiration til arrangementet i vores galleri

Udlejning af telte i utallige størrelser og modeller
Teltudlejning i Virum

Vip-telte når der skal kræses om tingene

Skal du arrangere et eksklusivt VIP-event, har vi naturligvis også telte til denne type arrangementer.

Vi har stor viden om indretning af high-end VIP-telte. Og vores medarbejdere kan hjælpe med opstilling af sceneområde, spisepladser, dansegulv, podier, eller hvad du nu måtte have brug for på dagen.

Teltudlejning i Virum – unikke festtelte af høj kvalitet

Hos Dantelt udlejer vi eksklusive festtelte. Og vi sætter barren højt, når det handler om udseende, funktionalitet og kvalitet af teltene.

På samme tid er du sikret god kundeservice fra vores kompetente medarbejdere. De er kun et opkald væk og kan hjælpe og rådgive dig.

Glas, service, møbler og interiør

Vi synes, at alle fortjener at være vært ved en fest ud over det sædvanlige. Derfor er al vores interiør såsom leje af borde og stole, møbler, glas og service , dekoration, pynt m.m. selvfølgelig af bedste kvalitet.

Vi sætter høje standarder, og alle vores varer er i perfekt stand. Inden vi leverer til dig, håndpolerer vores ansatte glas og service, så du ikke risikerer at finde fedtfingre.

Alt til festen - Teltudlejning i Virum

Vi deler ud af vores erfaring

Vores medarbejdere har tilrettelagt fester for beboere i Virum i årevis. De sidder klar til at drøfte din fest med dig. Og du behøver ikke have stor viden om festtelte.

Vi ved alt, hvad der er behov for at vide, og vi deler naturligvis gerne vores viden med dig.

Vi tilbyder teltudlejning i Virum, Storkøbenhavn, Nordsjælland og ethvert hjørne på resten af Sjælland

Vi har leveret flotte telte til utallige fester i Virum. Men vi bliver også anbefalet fra nær og fjern, derfor kører vi ud over hele Sjælland. Med vores teltudlejning i Nordsjælland kan du skabe de perfekte fester og begivenheder. Det kan du i øvrigt ligegyldigt, hvor på sjælland du befinder dig!

Vi kører selvfølgelig også gerne ud til dig.

Kontakt os i dag

Inviterer du fest i Virum, byder vi gerne ind. Og skal du bruge rådgivning, og ikke mindst et festtelt af høj standard, så kontakt os i dag på 43 44 78 78.

Du kan også sende os en mail her.